Трансфер Фактор при Хреми, Настинки, Синузити и Грип

Поради отслабения имунитет на болшинството от нас, стана обичайно със смяната на сезоните, да се наблюдават все повече остри респираторни вирусни инфекции (хреми, настинки, синузити, грипни инфекции и пр.), както при децата, така и при възрастните.
Какво да направим когато почустваме първите симптоми на простудата? Как да избегнем пагубните за организма антибиотици. Можем ли изначално да се предпазим от възникването на възпалително огнище в оранизма ни?

Отговорът на тези въпроси е еднозначен – Трансфер Фактор!

Днес ще Ви запознаем с методиката, която прилагат руските медици и в частност на Светлана Смирнова (лекар -инфекционист, алерголог и имунолог), които вече повече от 15 години използват Трансфер Фактор във водещите клиники на многомилионната си държава. От личния си опит също така считаме, че към настоящия момент това е най-ефективния, надежден и щадящ организма метод за лечение и профилактика на острите респираторни заболявания (ОРЗ).
Схема за прием на Транасфер Фактор при ОРЗ и Грип:
При първите симптоми на вирусна инфекция или Грип (които често са доста сходни) е много важно НЕЗАБАВНО да се започне с еднократна висока доза от Трансфер Фактор. По този начин още в този сравнително ранен стадий от болеста (много често първите симпоми се проявяват няколко дни след инфектирането на организма) даваме на имунната си система нужната информация и сила, че трябва да се включи в режим борба с инфекцията. Това първоначално насищане на организма с Трансфер Фактор е изключително важно (особенно ако до този момент Трансфер Фактор никога не е приеман), тъй като то може да обърне хода на болеста и практически може да се избегне цялата тежка и неприятна симптоматика позната до болка на всеки един от нас.
Д-р Смирнова съветва първоначалната доза да е:
или от   Transfer Factor® Classic (Трансфер Фактор „Класик“) – 5 капсули;
или от   Transfer Factor® Tri-Factor® Formula (Трансфер Фактор „Трай – Фактор Формула“) – 4 капсули.
 
Възможна първоначална комбинация също така е:
2 капсули Transfer Factor® Classic (Трансфер Фактор „Класик“)
+ 2 капсули Transfer Factor® Tri-Factor® Formula (Трансфер Фактор „Трай – Фактор Формула“).
 
Добре е част от капсулите от тази първоначална доза (независимо дали става въпрос за „Класик“ или „Трай – Фактор“), да се изсипват директно в устата и да се задържат колкото е възможно повече под езика. Доказано е, че така Трансфер Фактора се абсорбира много по бързо и ефекта му е по -силен.
Напомняме, че Класик е извлечен от краве коластра и в този продукт освен молекули Трансфер Фактор няма нищо друго. Той е еталон по качество, простота и ефикастност. При „Трай – Фактор“ формулата Трансфер Фактора е извлечен освен от краве коластра и от яйчен жълтък. Технологията на получаване на „Трай – Фактора“ е патентована от компанията  “4Life Research” и тя е уникална по своето действие. Доказано е че комбинацията на молекули Трансфер Фактор получени едновременно от коластра на крава и яйчен жълтък е до 200 пъти по ефективна от тези на само един източник. Само за сравнение в Трансфер Фактор „Класик“ се съдържат 200 мг. от фактора, а в „Трай – Фактор“ формула – 300 мг. Трансфер (210 мг. от колстра и 90 мг. от яйчни жълтъци). Приема се, че „Трай – Фактор“ формула е по мощен при тежките инфекции, но пък от своя страна „Класика“ е по универсалния и може да се приема при всякакви ситуации дори от бебета, бременни, кърмачки и пр. Всеки един организъм е индивидуален, така че някой предпочитат единия или другия, комбинацията на двата също е едно чудесно решение. Уникалното при Трансфер Фактора, че той не може да се предозира (в случая колкото повече толкова по – добре) и няма никакви странични ефекти.
 

И така при поява на първите симптоми на Простуда или Грип приемайте еднократно 5 капсули Класик или 4 каспули Трай.

След тази първоначална „ударна“ доза, при започнал възпалителен процес, следва да се продължи с приема на съответния продукт на всеки един час. Т.е. ако първоначално сте взели 5 Класика, то на всеки час де се продължи с по 1 капсула Класик.
 На следващият (втория) ден да се продължи с приема на по 1 капсула на всеки час.
Обичайно при тези големи дозировки симптомите на вирусната инфекция следва да отшуми в рамките на 1-2 дни. За 3-5 дни прием по тази система сте напълно здрави.
След обичайния период за оздравяване следва да се продължи приема на Трансфер Фактор в профилактични дози (такива, които са предписани на самите листовки).
Т.е. ако сте избрали Класик следва да продължите с по 3 капсули на ден, които Ви дават по 600 мг. молекули ма ден. Ако сте избрали Трай Фактор то продължете с по 2 капсули на ден – също 600 мг. трансфер фактор.

След преболедуване на ОРЗ или Грип съветваме да се приема Трансфер Фактор в профилактични дози поне още ЕДИН МЕСЕЦ.

Защо е нужно да се приема Трансфер Фактор за още месец? Тъй като след прекараната вирусна инфекция, имунитета на организма спада рязко, то нужно е време за възстановяване на клектите на имунната система в състояние годно да се справи с нова инфекция. Едно ново зарязяване неминуемо би довело до обостряне на хроничната симптоматика, и за да се избегнат такива нежелателни последствия, следва да се вземат превантивни мерки.
В случай на вече възникнали усложнения и влошаване на състоянието, то незабавно следва да се премине към прием на Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formula (Трансфер Фактор Плюс) в обичайните дози от по 1 капсула 3 пъти дневно. След подобряване на състоянието, да се продължи с приема на Трансфер Фактор Класик или Трай в профилактични дози за още месец.
Към тази лесна и много ефективна схема по препоръка на проф. Дадали, Ви съветваме да добавите и големи дози от Витамин C (до 6 мг. на ден). Витамин C е всеизвестен антиоксидант и освен това той продуцира производството на левкоцити в кръвта, т.е. явява се едно допълнение към действието на Трансфер Фактора.
Надяваме се да бъдем полезни на Всички, които искат и вярват, че могат да се справят със започващите вирусни инфекции бързо, ефективно и без приема на силни антибиотици.

Не забравяйте, че здравето Ви е единствено Ваша отговорност и задължение. Бъдете Здрави!