feeling_fantastic1

Откога не сте се чувствали фантастично?!

     Искате ли да се отървете от хроничното заболяване, от което страдате? Уморени ли сте от честите настинки? Искате ли да се чувствате енергични, весели, млади? Искате ли чиста и здрава кожа? Дотегнаха ли ви алергите? Искате ли да се предпазите от рака? Бихте ли искали винаги да имате силен и ефективен имунитет?
     Може би вече сте опитвали най-различни средства (лекарства, хранителни добавки, билки и др. средства за защита, почистване, ваксини) и не се е получило?

its_time_4_transfer_factor

Значи е дошло време да използвате Трансфер Фактор!

     Стотици хиляди хора по целия свят са се избавили от хроничните заболявания имено с помоща на Трансфер Фактор. Всеки човек, който започва да използва Трансфер Фактор, със сигурност получава желания за него резултат.
Трансфер Фактор изпълнява едновременно няколко изключително важни за организма функции:
– Повишава имунитета в случаите на имунодефицит;
– Навреме спира имунната реакция на организма, предотвратявайки разрушението на собствените клетки (автоимунно заболяване);
– Разпознава и запомня различните чужду агенти, и бързо ги унищожава при следваща среща (имунна памет).

what_do_molecule_tf

      Днес все още много малко хора в България знаят за чудодейните свойства на Трансфер Фактор. Все още много хора наистина вярват, че алергиите, псориазиса и другите автоимунни заболявания са нелечими. Че децата и възрастните боледуват по няколко пъти в годината от простудни заболявания и това е нещо нормално. Че вероятността да се отървем от хепатит B – е 50 на 50. Че за хората след 50 годишна възраст е съвсем нормално и обичайно да имат цял „букет” от хронични заболявания, главоболие, високо кръвно налягане и болки в ставите. И всичко това на фона на общото лошо самочувствие и външен вид.
Какво е Трансфер фактор?

what_are_transfer_factors

Трансфер Факторите са живите  молекули на имунния опит, и те искат и ние да живеем!

     За разлика от фармацевтичните лекарства и биологичните добавки, Трансфер Фактор не е създаден от хората. Той е създаден от майката Природа. Създаден е за живот, създаден е за човека!
    Молекулите на Трансфер Фактор се срещат при всички гръбначни и се предават от поколение на поколение, от майката на детето при раждането. Чрез Трансфер Фактора се предава имунния опит от предците, и се отключва имунитета на новороденото. Трансфер Фактор е паметта на имунитета /имунната памет/, информационна молекула, без която е невъзможна пълноценната работа на имунната система. Недобрата му работа довежда до имунодефицит, вирусни инфекции, онкологии; или хиперактивност на имунитета и автоимунни заболявания (псориазис, астма, алергии, ревматоиден артрит, диабет, системен лупус и др.).

transfer_factor_ocenka_720_540

    Трансфер Фактор е учител, инструктор, треньор на клетките на имунната система. Той обучава клетките на имунитета, карайки ги да работят на 100%. Без наличието му в организма тялото неминуемо е обречено на болести и аномалии.

Трансфер Фактор е продукт без аналог в света. Той е всичко, което ни липсва да бъдем здрави, щастливи и изпълнени с жизнена енергия.
Време е и Вие да се запознаете с чудото наречено Трансфер Фактор!