1.Нов подход за оздравяване

          За много от нас става очевадно, че въпреки големите постижения на съвременната медицина в последното време хората са по-болни, отколкото преди. И главната причина за това се крие в областта на имунитетa. Освен това, по-възрастните хора имат един куп заболявания, защото с течение на годините имунната система отслабва (към 50 години тя намалява поне 5 пъти,а по-нататък – още повече). Много хора смятат, че това трябва да бъде така. Това не е вярно! Просто трябва да се даде на тази система качествена информация, за да преобърне тези години на живот в „златни години”.

2.Какво е Трансфер Фактор?

       Това е верига от малки молекули (пептиди), носящи информация на всички заболявания (бактерии, вируси, ракови клетки), с които се сблъсква организъм по време на живот. Трансфер фактори присътстват в кръвта, лимфа, но особено богата на тях е коластрата. По тази причина той е един от основните източници на тяхното получаване. (Учените са установили, че при хората и при всички гръбначните ТФ са еднакви).

3.Какво е коластра?

           Коластрата – това е видоизменено мляко, което се отделя веднага след раждане, и се отличава с това, че съдържа голямо количество ТФ, с които детето получава от майка си имунния опит, и най-важното, опит на всичките предци, натрупан за милиони години на еволюцията. Това позволява на родившият човек по-успешно да се справи със всичките болести и да имат крепко здраве. 20 години на миналия век в Америка, Европа и СССР е било забранено да дават на майките новородените бебета. Лекари са смятали, че коластрата е недозряло мляко, способно да навреди на детето. По тази причина, практически всички възрасни хора в тези страни не са получавали коластрата при раждане и изначално имат деформирана и растроена имунна система, работеща в 5-10 пъти по-лошо от природна норма. ТФ – по ефективно от неочистена коластра в 15 000 пъти и позволява да устрани горе споменатият проблем.

4.Предназначение.

       ТФ – в продължение на много години успешно се използва за лечение и профилактика на най-различни заболявания: бактериални, вирусни, гъбични, паразитни, нервни, алергични, ендокринни, туморни (включително рак), имунодифицитни (първични и вторични).
До този момент в Русия и чужбина са получени многобройни клинични подтвърждения, трайни устойчиви резултати при заболявания, при които с никакви средства не успя да се постигне значителна положителна динамика или се е постигнало много трудно и скъпо.
Говори се за такива инфекциозни болести, като ОРВИ, грип, ХИВ, херпес, хепатит В,С, туберкулоза, както и на такива сериозни заболявания, като СПИН, рак и други тумори (аденоми, миоми, мастопатии).
      Сърдечно-съдовите заболявания са „убийци № 1” в света, наскоро учените доказаха, че  те имат инфекциозна природа. Ето защо ТФ позволява да се отстранят техните причини, и дори повече – последиците от тях. Практиката показва, че приемане на ТФ дава още по-големи резултати, отколкото успешно провеждане на скъпоплатена и опасна операция като байпас. За първи път в историята се  е появила възможност за отстраняване на причината на алергии и аутоимунни заболявания: астма, диабет, заболяване на щитовидната жлеза, множествена склероза, артрит, артроза, остеохондроза, по-голямата част от кожни заболявания: псориазис, екземи, невродермит и т.н., червен системен лупус и др. По-рано това е не се лекувало. Лекарите са се борили със симптоми и последствия, подтисквайки цялата имунна система, вследствие на което пациентите са получавали влошаване по всичките инфекциозни и туморни процеси. Днес, това вече се лекува с помощта на ТФ. Това е много важно, защото от гореспоменатите болести страдат в различна степен повече от половината от населението.

5.Подмладяване на организма.

     Научен факт е, че 3 месеца прием на Трансфер Фактор позволява да се намали биологичната възраст на зрял човек средно с 4 години. Това означава, че сега за първи път в историята човекът може да вземе под постоянен контрол състояние на неговата имунната система, като по този начин да превърне втората половина на живота си от мъчително доживяване и непрекъсната борба със старостта и многобройните болешки в активно дълголетие с качество на живот, като в младостта!

6.Безопасност.

       Получен чрез високотехнологична нанофилтрация Трансфер Фактор е ЕДИНСТВЕНИЯТ препарат, който няма нито ограничения в приемане, нито противопоказания, алергии и други странични ефекти. Той е подходящ и необходим за всички – от новородени до най-възрастните хора, а дори ефективен и безопасен при прилагане на болните в реанимация. Той се комбинира с всякакъв вид на лечение. По-рано този препарат е бил много дифицитен и скъп – една ампула получавана от кръвна плазма е струвала в порядъка на 500$. Сега той е достъпен на широките маси от хора, имащи нужда от него.

Ние призоваваме всички съзнателни хора във възможно най-краткия срок да се запознаят с тази живото – спасяваща информация и да я предадат на останалите.