Новата козметична линия äKwä

akwa-prod-1922-689-Bulgaria

Новата козметична линия äKwä – ултра модерна технология вдъхновена от древните корейски чаени традиции.

Всяка една жена е изпитала и знае каква е разликата между добра и висша козметика. С новата си козметична линия äKwä компанията  4Life Research USA отваря нова страница в подхода си към грижата за кожата, като и този път не прави никакви компромиси по отношение на качеството, усещане и краен резултат.

äKwä черпи вдъхновението си от корените на древната корейска медицина и по специално от хилядолетните чаени ритуали.  Революционното в новата козметична серия е, че  в състава на всички продукти  обикновената вода е замена с отвара от  корейски ферментирал зелен чай, който е комбиниран с други  традиционно ферментирали екстракти, както и с най-добрите в класа си растителни съставки от целия свят. Зеленият чай използван в серията äKwä се отглежда в района на провинция Босенг, където се намират най-големите полета за чай в Корея, поради перфектните си почвени и климатични условия. Ферментацията на чая има дълга и богата история в този регион, старите корейци практикуват двуфазен процес, използващ традиционни техники на ферментация на естествена и млечна киселина, за да се получат по-мощни нива на съставките.

Кожата Ви е на първо място

äKwä е изповядва убеждението, че здравето и красотата на кожата са на първо място и че кожата е най-нежната част от тялото  и се нуждае от внимание на сакрално ниво. Подхранващ, интелигентен и естествен, äKwä е въплъщение на безгрижна и неостаряваща грижа за кожата.

Кои са основните предимства на новата козметична линия: Подходяща е за всички типове кожа, Без парабени, без сулфат, без фталати, Дерматологично тествана в лабораториите на  4Life, Най-доброто за вашата кожа и за околната среда, Никога не е тествана върху животни, Без глутен и алергени, Няма груби избелващи, ексфолиращи или други силни съставки, които тормозят кожата ви, за да подчини или компрометира дългосрочното здраве на кожата за краткосрочен ефект, Изцяло природни – естествени съставки.

Rs1-First-wave-812-492

Стъпка 1: Първа вълна ™

Почистващ препарат – Пяна – като първа стъпка в ритуала Ви за грижа за кожата, тази почистваща пяна предлага едно изцяло ново и различно начало. Нежните му масла отстраняват всичко излишно от кожата, преди да се превърнат в пенообразуващо почистващо средство. Пръскайте с вода за идеално девствено и приятно меко покритие.

RS-Lava-pure-812-492

Таен ритуал 1: LavaPure ™

Вулканична кална маска – Подобно на геотермалните води, които се издигат от вулканични легла, вулканична маска LavaPure ™ обновява, освежава и енергизира вида на кожата Ви. Вулканичните свойства почистват повърхността на кожата за пречистващо изживяване.

RS2-Glacier-Glow-812-492

Стъпка 2: Glacier Glow ™

Четирипосочен тонер! Изясняващ и осветяващ, този тонер без алкохол е идеалният начин да подготвите кожата си за допълнително почистване и овлажняване, да подготвите кожата си по всяко време на деня за гримиране, за да може да свети като блестящ ледник върху сапфирено море.

RS3-Precious-Pool-812-492

Стъпка 3: Precious Pool ™

Витаминна есенция – с лукса на земните предложения в копринен серум, този продукт влива кожата Ви с основни витамини, ферменти и супер-антиоксиданти за подхранван, по-младежки вид на лицето.

Rs-Royal-Bath2-812-492

Таен ритуал 3: Кралска баня ™

Листова маска – декадентска и деликатна, тази листова маска ви позволява да изпитате лакомство, на което са се наслаждавали само  кралските особи.

Rs4-Ripple-Refine3-812-492

Стъпка 4: Ripple Refine ™

Крем за очи – Овлажнителите и почистващите омекотители се смесват с древна гъба, която е естествено богата на растителен колаген, за да насърчи по-гладък, по-изискан и по-полиран външен вид на окото.

RS6-Rainburts-812-492

Стъпка 5: RainBurst ™

Крем за овлажняване на кожата – Като облак от дъжд, готов да бликне, този крем предлага прилив на интензивна хидратация в лека и въздушна формула, подобна на облак. Това е наистина напитка за вашата кожа.