Създаването на компанията “4Life Research” е постигната  заветна мечта на Дейвид Лисънби. Неговата цел е  да донесе радост, щастие и просперитет в живота на колкото се може повече хора, да им помогне да подобрят състоянието на здравето си, финансовото си положение, да разкрият своите вътрешни резерви и лидерски качества. Задачата не е от лесните, но Дейвид постига целта си, след като през 1990 г. при научната си работа в университета открива информация за малко изследваните до тогава пептидни молекули – ТРАНСФЕР  ФАКТОРИТЕ.  Удивителните свойства на създадените от природата могъщи молекули регулиращи имунната система очароват Дейвид Лисънби. Той съзира огромните потенциални възможности от използването на Трансфер Факторите като хранителна добавка и за подобряване на здравето на хората.

david & bianka

Дейвид решава да обедини най-новите постижения в науката със системата на мрежовия маркетинг. За целта  в продължение на 5 години той и екип от учени извършват редица изследвания на чудодейната информационна молекула и в крайна сметка патентова лиценза за изключителните права върху използването на концентрата “Трансфер Фактор E-XF”. 

Бидейки сам съучредител на друга нутрицевтична компания, Дейвид Лисънби я напуска и през месец януари 1998 г. и заедно със съпругата си Бианка Лисънби създават нова компания, която наричат ”4Life Research” с основен продукт „Трансфер Фактор“.

През август 2000 г. пред ”4Life Research” се откриват нови възможности след сливането и с компанията ShapeRite®, основана през 1989 г.,  водеща в областта на производството на продукти за отслабване, разпространявани чрез метода на мрежовия маркетинг.

Грег Мартин, президент на  ”4Life Research” до 2005 г. споделя: greg_martin

Аз се гордея със своята принадлежност към семейството на „4Life“. Гордея се, че работя с победители. “4Life Research” притежава уникален, способен да промени живота на хората продукт, фантастичен ръководен отбор и предани  на делото дистрибутори.”.

”4Life Research” е млада, иновативна и стремително развиваща се компания.  Тя е световен лидер в областта на разработките и използването на молекулата Трансфер Фактор. Тя е единствената, която притежава  патентована технология да извлича и произвежда Трансфер Фактор от краве коластра и яйчни жълтъци – OvoFactor® NanoFactor® UltraFactor XF® .4life-patent

От създаването си до сега  компанията провежда обширни изследвания в областта на наноимунологията.

Трасфер Фактор на ”4Life Research” е първата хранителна добавка сертифицирана за употреба в лечебните заведения на Русия.

Компанията ”4Life Research” безрезервно вярва в бъдещето на продуктите от линията на Трансфер Факторите и в ролята им за подобряване на здравословното  състояние на хората по света. Асортиментът от продукти с високо качество е основата за развитието на бизнеса на компанията. Отличителна черта на ”4Life Research” е наличието на собствен Отдел за изследвания и развитие. Всяка съставка участваща в продуктите е подложена на постоянни изследвания и тестове от учените  на компанията.

До 2014 г. научното ръководство в компанията се оглавява от доктор Кевин МакКосланд /първият американец избран за член на Руската академия на науките/, който има огромен опит в научно-изследователската и практическа работа  в областта на създаването на хранителни добавки и медикаменти, а също и многогодишен опит в индустрията на мрежовия маркетинг.  CalvinMcНагледен пример за това е фактът, че под негово ръководство са били създадени и модифицирани над 400 вида хранителни добавки. Аз съм поразен и развълнуван от възможностите на този продукт! Трансфер Фактора има потенциал дори по – голям от този, който преди 15-20 години се отдаваше на витамините, минералите  и билковите смеси.„.

ScienceTeam-david-vollmerКъм настоящия момент научния екип на компанията се оглавява от доктор на медицинските науки Дейвид Вьолмър, който има дългодишиен опит в създаването и изследването на препарати използвани при ракови, туморни и инфекциозно заболявания. „4Life е световен лидер в науката за хранителните добавки. Това включва не само контрол върху качеството на продуктите, които се произвеждат и предлагат, но също така и да се гарантира, че тези продукти постоянно ще бъдат обект на научни изследвания и иновации. За мен е чест да бъда част от екип съставен от толкова талантливи учени и медици.

Казаното по-горе може само да ни увери в това, че ”4Life Research” ще остане в първите редици на компаниите, внедряващи най-новите постижения на науката в областта на здравеопазването.

Сътрудниците на Отдела за изследвания и развитие постоянно се занимават с изучаването и търсенето на нови съставки и нови технологии, с които продуктите на компанията винаги да съответстват на най-високите световни стандарти на производство и ефективност при използването им за профилактични и лечебни цели.

Централният офис на компанията се намира в щата Юта, САЩ. 4life OficceЗа времето, през което съществува, компанията се е превърнала в голям и многопрофилен производствен център. Водещ продукт на ”4Life Research” се явява Трансфер Фактор и линията от трансферфактор съдържащи добавки и козметика.

Продуктите на компанията ”4Life Research” се разпространяват в повече от 50 страни в света, като дистрибуторската й мрежа наброява  800 000 души, които постоянно се увеличават.

КОМПАНИЯТА ”4LIFE RESEARCH” ВЛИЗА В СВЕТОВНАТА ДЕСЕТКА НА НАЙ – ПРОСПЕРИРАЩИТЕ КОМПАНИИ В ОБЛАСТТА НА МРЕЖОВИЯ  МАРКЕТИНГ И ДИРЕКТНИТЕ ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБИ.

Transfer Factor Plus®Tri-Factor® Formula Е ЕДНА ОТ НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ НА ПЛАНЕТАТА.

4life”4LIFE RESEARCH” Е ПОМОГНАЛА НА МИЛИОНИ ПО СВЕТА, ДА ВЪРНАТ СВОЕТО ЗДРАВЕ И ДА НАМЕРЯТ ВЕРНИЯ ПЪТ КЪМ ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ.