• reCall_bonus_product_november_2016
  • phosphatidylserine

4Life Transfer Factor ReCall – бонус продукт за м. Ноември

phosphatidylserine„Здравей! Как си? Радвам се да те видя!“…..(Само да се сетя, как се казваш… бяхме съученици, нали… или може би колеги… как ти беше името?)

„Ти беше от….?“ (ей сега ще се сетя… защо мъжът ми не ми помагне?… не разбира ли знаците ми? Може би, все пак ще успея да си спомня… о-о олекна ми!… Спомних си)

Нявярно всеки е изпадал в тази неловка ситуация, в която паметта те предава и сякаш мозъка ти блокира, точно като претоварен компютър. Точно в такива  моменти разбираме, че е настъпило време да обърнем внимание на работата на мозъка си – да рестартираме  сървъра. Нашата памет ни помага не само да помним имена, дати и собития от миналото, функцията й е свързана и с интелекта и познавателните функции.  Съществува мнение, че постепената загуба на паметта е резултат от общото стареене на организма, но в повечето случаи това е симптом на много по сериозни здравословни проблеми. Като резултат от огромно количество изследвания е установено, че загубата на паметта не се дължи само на естественното стареене. Проблеми с паметта и концентрацията освен по-възрастните, могат да имат и младите хора и дори децата. Съществуват няколко рискови фактори, свързани с отслабването на паметта. Учените са установили, че причините са идентични на тези, които предизвикват сърдечно-съдовите заболявания, затова всичко, което лошо за сърцето, е лошо и за главния мозък.

4Life Transfer Factor® ReCall®Transfer Factor ReCall дава на мозъка ни необходимият стимул и поддържа нервната ни система в изправност.

Основни моменти:

Transfer Factor ReCall съдържа патентованата 4Life Transfer Factor® Tri-Factor Formula (комбинация от краве коластра и яйчен жълтък), която предава на тялото безцена имунна информация, благодарение на нея тялото ни успешно се преборва с вируси, бактерии и микроорганизми, предизвикващи възпаление и отслабване на функцията на главния мозък.

Мощните антиоксиданти Н-ацетил цистеин и Гинко билоба освобождават организма ни от окислителен стрес, предизвикан от свободните радикали, който води до преждевременото стареене и деменция. ReCall намалява натоварването на мозъчната система, а жизненната енергия не се изразходва вече за защита на системата, а за максимално ефективната работа на мозъка.

В състав на Transfer Factor ReCall са включени силнодействащи вещества, запазващи нормална когнитивна функция на мозъка при всички възрасти.

Състав:

Фосфатидилсерин  e натуралeн фосфолипид или «добрата мазнина», необходима за нормално функциониране на всички клетки в тялото. Тъканите на главния мозък са особено богати на ФС. Този фосфолипид регулира предаване на нервни импулси от клетките на главния мозък и синапс. И двата процеса са необходими за подобряване на паметта, концентрация и способността за приемане на нова информация-обучение.

Винпоцетинът засилва кръвопотока и усвояване на кислорода от главния мозък и спира процеса на образуване на тромбоцити, който пречи на нормалната циркуляция на кръвта и води до инсулт.

Глицерофосфохолин и Хуперзия серата –  китайски клъб мъх (Хуперзин А) засилват бързината и пъргавостта на  ума, както и способността за запаметяване. Хуперзин А спира действието на фермента, който раздробява ацетилхолина, помагащ за обучение и запаметяване. При хора с нарушена функция на главния мозък се наблюдава понижение на нива на ацетилхолина.

Бакопа мониери – „Брахми“ възстановява увредените неврони в мозъка и стимулира образуването на нови неврони, което подобрява паметта, концентрацията и когнитивно възприятие.

Количество в 1 капсула %

Магнезий (магниев оксид) 168 мг 42%

Целеви Трансфер Фактор 100 мг

Фирмен екстракт, съдържащ Трансфер Фактор Трай-Фактор Формула

Фирмена Смес 672 мг

Винпоцетин

Екстракт от Хуперзия серата (Huperzine A)

Соев лецитин (30% фосфатидилсерин)

Глицерофосфохолин

Н-Ацетил Тирозин

Н-Ацетил Цистеин

Екстракт Брахми

Екстракт Гинко билоба (24% флавон гликозидов гинко, 6% терпена лактони.

Transfer factor ReCall е вторият специализиран Трансфер Фактор продукт на компанията 4Life  Research защитен с патент (Патент САЩ 6468534)

patent_4life_6468534

По данни на Асоциацията, изучаваща болестта Алцхаймер, в САЩ 4 милиона са болни от тази болест, а до 2050 година тяхното количество ще достигне 14 милиона. Освен това всеки десети след 65 годишна възраст и почти половината от хората след 85 години страдат от болестта на Алцхаймер.

Клиничните изследвания върху стойностите на мозъчната дейност на болни прекарали исхемичен инсулт показват, че за три месеца прием на Transfer Factor Recal резултатите в контролната група значително са се подобрили.

Transfer Factor Recal е особено подходящ и за ученици и студенти и за всички заети с натоверана умствена работа.

Дневен прием: по 3 капсули дневно с чаша вода.

ReCall_result