• burn
  • Stevie Awards

4LifeTransform Burn™ с наградата нов продукт на годината на American Business Awards 2017

Stevie Awards

В началото на м. Юли 2017г. 4LifeTransform Burn® получи наградата за най-добър нов продукт на ежегодния конкурс на Американските бизнес награди “Стиви” / American Business Awards Stevie/.
На тазгодишнaта надпревара продуктът за отслабване на 4Life Research бе избран измежду повече от 3600 кандидатури.
На награждаването проведено в Ню Йорк, Главния маркетингов директор на компанията Дани Лий сподели: „Тази награда е особено важна, защото става въпрос за пряко гласуване от хора по целия свят, които са оценили достойнствата на нашия нов продукт.„.
В течение на периода за гласуване 4LifeTransform Burn® събра повече от 38000 гласа за да заеме престижното първо място.
Главния изпълнителен директор на компанията Стив Тю също сподели гордостта си от получената награда: “Наградите “Стиви” олицетворяват вота на всички тези хора, които за нас имат най-голямо значение, това са нашите клиенти, служители, застъпници и най-вече нашите уникални дистрибутори. Тази награда е още по важна, тъй като идва в момент, в който основателите на компанията Дейвид и Бианка Лъсъбни се завръщат от дългогодишна мисия в подкрепа на децата в неравностойно положение по целия свят. Гордост е да получих такова престижно признание за работата, която сме свършили в подкрепа с нашите великолепни дистрибутори.”.

 

 

От началото на м. Август Ви предлагаме във виртуалния ни магазин този уникален продукт на цена от 118.80 лева. – http://www.factor-4life.com/produkt/4lifetransform-burn/