• david_lisonbee_science_name_new_product

Дейвид Лисънби за имената на новите продукти

david_lisonbee_science_name_new_product

–  От къде черпите идеи за създаването на новите продукти на Компанията 4Life Research?

–    Идеите ни най-често се раждат от преобладаващите потребности на пазара за хранителни добавки, те идват пряко от нуждите на хората. Лично аз също така, често се вдъхновявам да създам нов продукт, в хода на самите  изследванията, които извършваме  на Трансфер Фактора, както и на много от  другите изключително  обещаващи хранителни вещества и природни съставки.

–   Коя е любимата Ви част от процеса по създаване на нов продукт?

–   Аз лично се наслаждавам на целия научноизследователски процес, тъй като съм част от него. Изпитвам изключително чувство на удовлетворение и гордост, когато видя, че един продукт  или вещество, се е превърнало от опитни данни, параметри и сравнителни таблици и стойности, в нещо, което можем да дадем в ръцете на хората, за да променят  живота си.

–   Кое е най-голямото предизвикателство в процеса на разработване на новите продукти?

–  Понякога, да патентоваш и сертифицираш един нов продукт в различните страни и континенти (административната дейност) се оказва много по голямо предизвикателство от това да го създадеш и изпиташ.  За щастие, в нашата Компания  имаме голям и изключително компетентен екип, ръководен от главен оперативен директор Даниел Лий и вицепрезидент на по международната регистрация на продуктите  Катерин  Ларсен. Те работят неуморно, още от процеса на разработка на новите продукти,  за да се гарантира, че те ще бъдат одобрени и сертифицирани съобразно правилата и законодателствата на  в колкото се може повече страни.

–    Как давате имената на новите продукти?

–  Това понякога много прилича на процеса на избиране на име на бебе.  Понякога не  знаете най-подходящото  име за бебето, докато то не се появи на бял свят! Като цяло в Компанията възприемаме наименоването на новите продукти, като изключително важен и отговорен процес.  Винаги се стремим да дадем  име, което максимално подхожда и отразява същността на самия продукт, понякога това зависи от неговите съставки, понякога от самото му действие и пр.  Случвало се е,  при избора на име, да се обърнем за съдействие към различни специализирани  отдели и служби, за да се гарантира, че продукта ще излезе на пазара с най-доброто възможно име възможно, при това такова, което лесно ще се разбере, и на другите езици.

За пример, ще Ви дам историята зад избора на име на 4Life Трансфер Фактор RioVida® Tri-Фактор формула.  Името RioVida се роди при  изследванията ми в Бразилия, и отриването на невероятните  свойства на растението Акай Бери.  Името „RioVida“ означава „река на живота“ на португалски и отразява и богатите ползи от плодовете включени в тази вълшебна  формула.

–   Надявам се,  че се чувствате  много горди с качеството на продуктите,  които  споделяте с хората по целия свят. Всеки 4Life продукти  преминават през хиляди  часове на научните изследвания и тестове, за да се гарантира, че това което достига до хората е  най-доброто възможно! Благодарим Ви, г-н Лисънби.

–     И аз Ви, Благодаря!

извадка от интервю със създателя на 4Life Research – Дейвид Лисънби за  „David & Bianca'“s Blog“