• enummi_skin_body_lotion
  • enummi_body_lotion_1
  • prod_logo_grid

Лосион за тяло с Transfer Factor

enummi® Intensive_Body_LotionЛосион за тяло с Трансфер Фактор  Ultra Factor XF®  и  OvoFactor® е храна за Вашата кожа.     

Кожата е най-големият ни орган. Тя е бариерата за бактерии и вируси, които постоянно атакуват тялото ни. Кожата регулира телесната ни температурата и отразява здравословното ни състояние.  За да бъде здрава и красива, кожата изисква  грижи, подхранване, хидратиране. Тези грижи са важни не само за външният Ви вид, а и за доброто Ви здраве.

4Life Трансфер Фактор  в Лосион за тяло Enummi  укрепва защитните сили на кожата и осигурява необходимата хидратация за здравата й структура и жизненият тонус на кожата. В тази подхранваща формула влиза шизандра-китайски лимонник (едно от десетте най-ценни растения в света), притежаващ светъл и свеж аромат и бързо заздравяващо действие.   Нежното действие на растението моринга (включващо в себе си сложен комплекс от естествени витамини, минерали, аминокиселини и други нутриенти- едно от най-добрите на планетата) прави кожата здрава и защитена. Благодарение на рядък вид бял чай (който не минава такава обработка, както черен и зелен) Еnummi има антиоксиднтно действие (свойствата на белият чай са три пъти надвишават тези на зеления), което помага на кожата да изглежда по-млада. Балансираното съчетание на растения, антиоксиданти и 4Life Трансфер Фактор осигурява еластичността на кожата, премахване на белези. Масло от дървото Ший и алое вера имат успокояващо и регенериращо действие.

enummi_body_lotion_1

Enummi  Intensive Body Lotion  e подходящ както за мъжете, така и за жените. Незаменим и любим в първите месеци от раждането на Вашето дете.

Не съдържа вредни добавки и консерванти. Възстановяващото и защитното му  действие на клетъчно ниво прави кожата Ви мека и копринена. Ежедневното използване Enummi позволява Ви винаги да изглеждате и да се чувствате прекрасно и здрави!  Основната полза е активната поддръжка на функцията на имунната Ви система.

              Знаете ли, че…?

Кожата изпълнява защитна, отделителна и поглъщаща функция. Тя е основната отбрана на организма и функционира като най-големият защитен орган след черният дроб. Нормално работещата кожа осигурява постоянната ни защита от резки екологични промени и вредни въздействия и позволява да отделя токсините от тялото Ви.

           Кожата е огледалото на здравословното Ви състояние като цяло.

enummi_skin_body_lotion

Направете подарък на Вашата кожа с Enummi  Intensive Body Lotion!