4Life Research притежава правата върху 5 действащи патента регистрирани в патентното ведомство на САЩ.

usa_patent_office

Патент № 6,468,534 от 22.10.2002 г. рег. в Патентното ведомство на САЩ

4life_patent_534Методи за извличане на Трансфер Фактор от птичи източници (яйчен жълтък), включително методи за използване на Трансфер Фактор извлечен от птичи източници patent_6468534

Патент 6,866,868 от 15.03.2005 г. рег. в Патентното ведомство на САЩpatent_4life_6468534„Производство на съставки включващи различни видове Трансфер Фактори (от краве коластра и яйчен жълтък), включително методи за използване на получения Трансфер Фактор“ patent_6866868

Патент 7,815,943 от 19.10.2010 г. рег. в Патентното ведомство на САЩ 4life_patent_7815943_bcv„Производство на съставкa включващa Трансфер Фактор за използване при сърдечно – съдови заболявания“ patent_bcv

Патент 9,028,882 от 12.05.2015 г. рег. в Патентното ведомство на САЩ

4life_patents_2015„Производство и използване на хранително желе включващо Трансфер Фактор“  patent_rio_vida

Патент 9,566,305 от 01.03.2017 г. рег. в Патентното ведомство на САЩ

renuvo_patent
Производство и използване на RENUVO“

Продуктите на компанията имат още 36 международни патента, като броят им постоянно се увеличава.

Всички продукти от линията на 4Life Research – Трансфер Фактор преминават сертифициране за качество GMP – Good Manifacturing Practice for Medicinal Products.

good-manufacturing-practiceВ световната практика, вкл. в ЕС и Република България „Добрата производствена практика на лекарствени продукти(GMP) представлява основните нормативно определени принципи и правила, въз основа на които се извършва сертификацията на фармацевтичните продукти. ДППЛП обхваща целия производствен процес и започва с получаването на суровините и компонентите, тяхното съхранение и обработка, същинският производствен процес на продукта, опаковането и дистрибуцията. Лабораториите на 4Life Research също обект на различните раздели на ДППЛП. Сертификацията GMP означава, че продуктите на 4Life Research са произведени при стриктно спазване на необходимия химичен състав, в условия, в които не се позволява контакт с трети агенти/вещества, и не на последно място правилно опаковани, което гарантира запазването на всички съставки в целия срок на годност. Този стандарт взима под внимание дори и на най-малките детайли в производството на фармацевтичните продукти, в това число оборудването и облеклото на заетите в научния и производствен процеси. Съгласно правилата на GMP всеки продукт на 4Life Research има уникален код, чрез който може да се проследи пълната му история, в това число всички етапи, през които е преминало производството – от извличане на суровината до излизане от производствения конвейр.

Продуктите на 4Life Research® са включени в лекарския справочник на САЩ.

 

pdr_2016_1038x576От 2003 година, продуктите на 4Life Research® съдържащи Трансфер Фактор Трай-Фактор Формула, са включени в официалния лекарски справочник на САЩ за лекарствата и хранителните добавки, които се продават свободно и се предписват без рецепта – Physicians’ Desk Reference For Nonprescription Drugs and Dietary Supplements. Ежегодно броя на включените в справочника Трансфер Фактор съдържащи  продукти се увеличава, като към 2017 година, това са: 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formula; 4Life® Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formula; 4Life Transfer Factor® RioVida® Tri-Factor® Formula; 4Life Transfer Factor Renuvo®; 4Life Transfer Factor® Chewable Tri-Factor® Formula; 4Life Transfer Factor® Classic; 4Life Transfer Factor® Immune Spray; 4Life Transfer Factor® KBU®; 4Life Transfer Factor® Belle Vie®; 4Life Transfer Factor® Cardio; 4Life Transfer Factor® GluCoach®; 4Life Transfer Factor® MalePro®; 4Life Transfer Factor® ReCall®; 4Life Transfer Factor Vista®; RiteStart® Men; RiteStart® Women; RiteStart® Kids & Teens; PRO-TF.

pdr_tf_2016_smallPDR справочника е един от най – авторитетните източници на медицинска информация в САЩ и в света. Ежегодно до базата данни на PDR.net се допитват над 100000 специалисти. Продуктите 4Life Research®  могат да бъдат намерени в интернет страницата на директорията на http://www.pdr.net/full-prescribing-information/4Life-Transfer-Factor-Tri-Factor-nanofactor-transfer-factor-159 .

Компанията 4Life Research® притежава свой собствен фирмен сертификат/гаранция за качество.

certif_qual_4lifeКомtransfer_factor_certified_logoпанията 4Life Research® притежава свой собствен фирмен сертификат/гаранция за качество, като цялата гама от продукти задължително преминава през строг качествен контрол. Съгласно приетите правила компанията се задължава да поддържа и гарантира стандартите за извличане и производство на Трансфер Фактор на най-високо технолиогично ниво. Избирайки продуктите на 4Life Research® притежаващи фирменото лого „Молекулата Трансфер Фактор„, можете да бъдете сигурни, че сте избрали най-доброто на пазара.

 

kolner_listeОт началото на 2013 г. продуктите на 4Life Research®4Life® Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formula и 4Life Transfer Factor® RioVida Burst® Tri-Factor® Formula са включени в престижния „Кьолнски списък“ на лекарствата и хранителните добавки, които не съдържат забранени „допинг“ вещества и могат  да се използват от спортистите при тяхната подготовка и състезания. „Кьолнски списък“ се съставя ежегодно от специалистите на университетската антидопинг лаборатория в град Кьолн и е най-престижния справочник включващ разрешените и препоръчвани на активните спортисти вещества.

 

 

 

 

 

 

halal_logo_sertПродуктите на компанията 4Life Research® са сертифицирани със стандарта Халал“. „Халал“ е единен стандарт във всички страни, терминът се превежда от арабски като „чисто“ и „позволено“.  Той гарантира на всички религиозни общности в света, че продуктите на компанията не съдържат алкохол или свинско месо и техните деривати. „Халал“ е съобразен и с международния стандарт за хранителни продукти „Codex Alimentarius“ CAC/RCP 1-1969CAC / GL 24-1997 – КОДЕКС АЛИМЕНТАРИУС.

4life_sert_halal1

Трансфер Фактор е официално разрешен от министерството на здравеопазването в Русия.

 

ministerstvo_zdravookhranenie_ruВсички продукти 4Life Research® са задълбочено проичени и сертифицирани за разпространение в Русия и страните от ОНД. С нарочно методическо писмо № МЗ 14/231 от 30.07.2004 г. на Министерството на здравеопазването на Руската федерация  посветено изцяло на 4Life Research® Трансфер Фактор се препоръчва  използването му в здравните заведения в Русия при инфекциозно – възпалителни заболявания. Трансфер Фактор е първата хранителна добавка, а не лекарствено средство,  разрешена за ползване в клиниките и болниците на територията на Руската федерация. minzdrav_transfer_factor_metod_pismo

metodichesko_pismo_tf_2004

rospotrebnadzor_logoВсички продукти 4Life Research® са сертифицирани от Федералната служба за надзор на защита на правата на потребителите и благополучието на хората в Русия (Роспотребнадзор). Трансфер Фактор продуктите са сертифицирани за разпространение и употреба   в целия евразийски Митническия съюз (Руската федерация, Република Беларус, Република Казахстан).

sert_tf_ru

 

anti_doping_agencyПродукти 4Life Research®  са сертифицирани от руския „Антидопинговият център“.  Антидопинговият център в Москва e водеща аналитична лаборатория на Руската федерация, създадена през 1976 г. за изпитване на образци на елитни спортисти за наличие на забранени вещества. Антидопинговият център“ е сертифицирана по ISO 17025 и е една от 33-антидопингови лаборатории в света, акредитирани от Световната анти – допинг агенция (WADA).

antidoping_tfantidoping_tfplus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

emblem_of_the_ministry_of_health_of_ukraineПродуктите на 4Life Research®  – са сертифицирани от Министерството на здравеопазването на Украйна. От 2011 г. с нарочна методическа препоръка  на украинската академия на науките се регулира прилагането на Трансфер Фактора при имунодефицитни заболявания в лечебните заведения в Украйна.

sert_tf_ukr_page_1sert_tfplus_ukr_page_1

 

minzdorov_kazahОт 2008 г. продуктите на Компанията са сертифицирани за разпространение и използване в лечебните заведения в Република Казахстан.

sert_kazah

sert_kazah1sert_kazahbcv

sert_kazah_glucouch