• presentation_factor_4life_com

Заповядайте на среща-презентация “Промените, които носи информационният век”.

 

4Life Bulgaria Ви кани на среща-презентация “Новите възможности, които носи информационният век”.

Една от най-успешните компании „4Life Research“, ще Ви представи новите тенденции в профилактика на здравето, изцяло новата си концепция за физическа и духовна трансформация и израстване, както и новата продуктова линия представена на международната конвенция “ United“ в Атланта.
10 ноември 2016г. в 18.00ч. в сградата на Бизнес-инкубатора в гр. Бургас

presentation_factor_4life_com

Каним Ви да бъдете част от една динамична индустрия, която може да промени живота Ви, която Ви дава една възможност да постигнете финансова независимост, без дългове и много по-сигурна от тази, която Ви предлага традиционната работа или частния бизнес. Мрежовият маркетинг дава на всеки един от нас, с или без търговски опит и знания, възможността да създадем свой собствен бизнес и достоен начин на живот. За разлика от класическия бизнес, тук няма високи първо­начални вноски и банкови заеми, няма ипотеки и големи рискове. Изисква се единствено цел и желания за постигане на тази цел.

Обещаваме Ви, че няма да бъдете сами в това начинание. Ще бъдете част от един голям международен екип от дистри­бутори и съмишленици. Ние ще Ви помагаме и подкрепяме в създаването на Вашия успешен бизнес.

Истината е, че мрежовият маркетинг е много повече от бизнес, това е начин на живот. Удов­летворението, че можеш да помогнеш на други хора да осъществят мечтите си, да ги виждаш как израстват и се развиват като лидери е усещане, което всеки един от Вас трябва да изживее, за да го разберете. Дадох си сметка, че този бизнес се прави от хора, които за да получат нещо в този живот, първо трябва да дадат на другите това, което наистина има значение: Нашето време, Нашата любов, Нашите усилия и Нашият дълг да помагаме и подкрепяме останалите, по същият начин, по които го направиха с мен. Така всеки, който го иска и го прави, ще стигне на върха и ще успее.“

Д-р Ерминио Наварес, Пуерто Рико – Платиниум Интернешенъл Даймънд