• bcv
  • bcv1
  • 4life-flyers-bcv-bul-1
  • 4life-flyers-bcv-bul_page1_image1

Трансфер Фактор БиСиВи

          bcvОт четвъртата седмица след зачеването, сърцето работи 24 часа без почивки и отпуски. Обичайно сърцето на възрастен човек бие 72 пъти в минута, това са 100000 пъти на ден и 2,5 билиона пъти в жизнения цикъл. През живота си човешкото сърце изпомпва повече от 208 милиона литра кръв, минавайки по съдовете път от 96000 км и доставяйки жизнено важни хранителни вещества и кислород на трилиони клетки. Всеки ден сърцето генерира енергия достатъчно да задвижва камион в продължение на  повече от 30 км. А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно. Ние можем да облекчим работата на тази безотказно работеща система, грижейки се за нея и приемайки революционен продукт на 4Life Research Трансфер Фактор БиСиВи.

     Ежеминутно, ежесекундно в нашия организъм едновременно протичат хиляди и хиляди химични процеси. Как го изтезаваме, нарушавайки всички природни закони! Спазвайки ги, удължаваме си живота и повишаваме качеството му! Ако не достига само един от десетки нужни на организма елементи, нарушават се всички тези процеси, появяват се здравословни проблеми.

       Пред здравето на човечеството съществуват три основни проблема:    Инфаркт, Инсулт, Онкология
        Статистика по 34 държави в Европа и Азия сочи, че смъртността на населението поради тези три причини се увеличила в пъти за последните 25 години. България е на първо място в ЕС по смъртност от сърдечно-съдови заболявания (миокарден инфаркт, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност).

        Най-разпространеното заболяване от сърдечната патология – атеросклероза има паразитарна основа. От всички вируси-причинители вирус Херпеса е на първо място. Той по принцип предизвиква много заболявания: множествена склероза, артрит, цироза на черния дроб и други. Всички сме носители на Херпес вируса. Ние не можем нацяло да го махнем от организма, тъй като той се предава по контактен път. Целта е имунната система да го държи под контрол. Концентрацията на вирус Херпеса предизвиква сърдечни проблеми. Спомнете се, кога сте имали херпес на устните или другате на лицето. Той е в тялото Ви и бавно го разрушава от вътре, работейки върху всяка клетчица, всяка тъкан, всеки орган, стремейки си да ги разрушат.  Клетките на мозъка, сърцето, панкреаса са любимите за Херпеса.

          Инфаркт на миокарда, исхимичен инсулт са тясно свързани с възпламеняването на вируса Херпеса.

         Знаете ли, че инфаркт и инсулт идват много по-рано преди да сте го получили, понякога 10-15-25 год. преди това.

        Хеликобактер, хламидиите, които предизвикват половите инфекции основно се намират при мъжете и основно те получават сърдечни проблеми

           Казваме си: „Добре, имах инфекция, нали я потуших с антибиотик, проблемът е решен!
Не, не е решен! Вие си носите проблема, а микроорганизмите са много „умни”. Те се приспособяват много по-бързо, от колкото фармацевтите създават медикаменти срещу тях. Обикновено това състезание завършва 1:0 в полза на паразити.
           Единствено имунната система може да се справи с мутиращите вируси и да ги държи под контрол.
           Невидим свят от паразити… Всички се намираме под угроза за нападение от вируси. Здравословната храна, стабилна нервна система, правилното дишане, минерали, витамини, движение, занятия йога, спорт не са достатъчни…

Трансфер Фактор БиСиВи е метаболичен коктейл от Трансфер Фактор, минерали,  витамини, микро – и макроелементи, гинко билоба, чесън, Q10 и други.

Количество в профилактичната дневна доза (4 капс.), %
Витамин А (като бета каротин) 2500 IU 50% 4life-flyers-bcv-bul_page1_image1
                                                                                            Витамин С (магнезий degidroaskorbat, 200 мг. 330% аскорбил палмитат и аскорбинова киселина)
Витамин Е (
D-алфа токоферил сукцинат) 100 IU 330%
Ниацин (
Niacinamide) 20 мг. 100%
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 2 мг. 100%
Фолиева киселина 400 мкг. 200%
Витамин В 12 (цианокобаламин) 8 мг. 133%
Магнезий (като магнезиев л-лизинат, 180 мг.
Degidroaskorbat 45%, arginate и lizinat)
Цинк (като цинков
arginate) 10 мг. 67%
Селен (
selenometionin) 50 мкг. 71%
Мед (меден глицинат) 2 мг. 100%
Калий (калиев цитрат) 50 мг <2%
Целеви
Transfer Factor Trifactor Formula 200 мг * (съдържа екстракт от трансфер фактор от яйчен жълтък)
Фирмена смес
478 мг *
Бодлив лист(корен) (22% sterolovyh geterozidov)
Гинко билоба (листа) (24% гинко гликозиди
, 6% терпенови лактони)
Английски Глог (цветя и листа) (1,8% рутин)
Чесън

Коензим
Q10
Екстракт от червен ориз с мая
Японска фалопия
(Polygonum cuspidatum)
Джинджифилово масло /дневната стойност на които не е установена/
Други съставки: желатинова капсула

Витамин А – един от най-мощните антиоксиданти. Свободните радикали способстват стареене, хранят раковите клетки и предизвикват хронични заболявания. Бета каротинът, който се съдържа във Витамин А премахва свободните радикали. Витамин С се задържа по-дълго време в организма и се подобрява еластичността на кожата. Има подмладяващо действие. Спомага за преноса на желязо в кръвта.                    

Витамин С предпазва от инфаркт и инсулт. Той участвува в синтеза на хормоните, най-вече сератонин – хормонът, който се отделя в мозъка и ни кара да се чувстваме щастливи, отпочинали и спокойни. Дълъг стрес изтощава организма и изсмуква витамин С. Ако са Ви въвлекли в дълъг стрес и Вие не можете да напуснете „играта”, набавяйте си Витамин С. Той участва и в детоксикацията на организма. Спомага за образуването на колаген, който укрепва стените на кръвоносните съдове.

Витамин Е поддържа мембраната на клетката, отговаря за баланса на холистерола в тялото. Подобрява усвояването на кислород в тъкните и по този начин оптимизира съдречната дейност. Образоването на тромби създава сърдечно-съдовите проблеми, а витамин Е втечнява кръвта, премахвайки тромби. Всеизвестно и благоприятното му влияние върху половата система на човека. Мощен антиоксидант.

Витамини от групата В подхранват нервната система. Те имат „свойството“ да противодействат на лошите ефекти на стреса върху организма, съдействат за добър сън и позитивно мислене. В6 подпомага за формиране на много ферменти в тялото, без него е невъзможно усвояването на магнезия, най-важния елемент в преработка на белтъчини, въглехидрати, мазнини в тялото. В1, В12 и В6 са необходими за образуване на червените кръвни телца, освен това за нервната система, и за здрава костна тъкан, следователно при дископатия, ставни и костни проблеми в организма се набавят витамини от групата В.

Микро – и макроелементи

Нарушаването на процесите на умствено и физическо развитие при децата обикновено се дължи на липсата на 1 или повече от микро-или макроелементи.   

Магнезий е един от тях. Липсата му нарушава 300 различни процеси в тялото ни. Магнезий участва във вътрешното микродишане на тъканите. Осигурява предаването на импулсите от нервните рецептори към мозъка, възстановява изморените нервни клетки. Подобрява паметта. Той е проводник на инсулина между клетките. В съчетание с ТФ има балансиращо и стабилизиращо действие върху нервната система.Използва се успешно при инфаркти, стенокардни пристъпи  и нарушения на сърдечния ритъм. Този минерал има решващо действие върху обмяната на калция в организма и предпазва от спазми на коронарните артерии и регулира сърдечния ритъм.

Цинкът е много важен за изграждането на здрава имунна система. Той  има детоксикиращо и антиоксидантно действие. Предотвратява натрупването на холестерол. За активната полова функция при мъжете е необходим цинк. Съществува тясна връзка между съдържанието на тестостерона и наличието на цинка в мъжки организъм. В съчетание ТФ + цинк организъм реагира много бързо при остри ситуации. Цинкът участва в производство на колаген и отговаря за метаболизма на мастните киселини. За пълноценното му действие е необходим приема на елемента мед.

Калий е минерал, необходим за регулирането на водния баланс, нивата на киселинност, кръвното налягане и невромускулната функция в организма. Този минерал играе също важна роля при предаването на електрически импулси в сърцето.

Селенът е мнго силен антиоксидант, забавя стареенето, един от най-важните елементи , които предпазват от онкология, сърдечно- съдови проблеми, артрит. Селенът и Витамин Е са синергетици, което означава, че заедно те действат по-силни, отколкото поотделно

Медта  е от особено значение за сърцето и артерите. Тя отговаря за транспорта на желязото в кръвта. Съвременните изследвания показват, че липсата на мед води до исхемимична болест на сърцето и инфаркт. Тя също така е нужна за превръщане на желязото в организма в хемоглобин.

Билки: Гинко билоба е билка от „златния актив” на Природата. Съчетанието на гинкобилоба с ресфиратрол и ТФ подобрява микроциркуляция, има анти-мазматично действие, помага при белодробни заболявания, астми, повишава еластичността на стените на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението в мозъка (вени, артерии).

Чесънът е отличен стимулатор на имунната система при производствто на повече клетки убийци (NK cels). Изследванията показват, че чесъна понижава кръвното налягане, нивото на холестерола в кръвта, инхибира тромбоцитната агрегация и забавя сърдечния ритъм.

Джинджифилово масло има противовъзпалителен и антитромботичен ефект.

 Q10 е част от метахондриите, които изработват 95% от енергията в тялото ни. За работа на всички органи – сърце, бъбреци, главния мозък, черен дроб, далак, стомашно-чревния тракт е необходим коензим Q10. Японските учени са установили, че когато коефициентът на Q10 в един от тези органи пада до 25%, развива се заболяване.

4life-flyers-bcv-bul-1Препоръки за приема на Трансфер Фактор БиСиВи:

Профилактика на сърдечно-съдовите проблеми, хипертония, хронична умора, подобряване на зрението, стабилизиране на нервната система, за по-добра концентрация, за лечение на запек, при злоупотреба с алкохол, при прием на хормонални медикаменти, при планирана бременност, проблеми с полови мъжки органи, низка активност на сперматозоиди, безплодие, белодробни проблеми, чернодробни заболявания, най-вече хронични, астма, нарушената функция на далака, нарушена перисталтика, нарушенa обмянa на веществата, регулиране на теглото, болестта на Алцхаймер, Паркинсон, климакс, за бързо растящ детски организъм (в период на бърз ръст и при силни натоварвания), при химиотерапия, при рехабилитация за следоперациония период, профилактика на старчески склероз.

          Доза за профилактика: пие се 3-4 месеца в началото, а след това 2-3 пъти годишно. За слабите хора профилактично са достатъчни 3 капсули дневно, за останалите – 4-6 капсули с чаша вода.

Продуктите на 4Life не са лекарства, те не са предназначени за диагностика, лечение или предотвратяване на болести.